KOK Projesinin Beşinci Etkinliği Başarı ile Tamamlandı

T.C. Çevre Bakanlığı’nın faydalanıcısı olduğu ve”Türkiye’de Kalıcı Organik Kirleticilere İlişkin Tüzüğün Uygulanması” başlıklı teknik yardım projesinin, beşinci TOT (eğiticilerin eğitimi) etkinliği, 17-20 Mart tarihleri arasında, Antalya Limak Lara Hotel’de gerçekleşti. Stockholm Sözleşmesi’ne taraf olan ülkemizde, sözleşme kapsamındaki kimyasallar ve bu kimyasalların meydana getireceği olası etkiler konusunda ilgili tarafların farkındalığın artırılmasını hedefleyen eğitimlere, resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra, özel sektör ve STK temsilcileri de katılım gösterdi.
Eğiticilerin eğitimi serisinin beşincisi olan ve beş gün süren bu eğitim faaliyetinde, kalıcı organik kirleticilerin ülkemizdeki izleme ve değerlendirme faaliyetleri üzerinde duruldu.

KOK Projesinin Beşinci Etkinliği Başarı İle Tamamlandı

KOK Projesinin Beşinci Etkinliği Başarı ile Tamamlandı

NOVA Dil Hizmetleri olarak, çevresel bilincin artırılması konusunda son derece önemli olan bu projenin ilk eğitim faaliyetinden itibaren simultane çeviri hizmeti vermekteyiz. Teknik projeler konusunda da kendini ispat etmiş olan şirketimizi tercih eden yetkililere teşekkürlerimizi sunuyoruz.