Tercüme sektöründe bir ilk: Akıllı Simultane Çeviri

Son yıllarda tarım sektörünün farklı alanlarında sunmuş olduğu yazılı ve sözlü tercüme hizmetleriyle ön plana çıkan NOVA, geçtiğimiz hafta sonu yine dev bir ortaklığın temelini atan iş görüşmesine refakat etti.

Tercüme sektöründe ilk defa kullanılmaya başlanan taşınabilir simultane çeviri sisteminden yararlanılan toplantıda, tarımsal makinalar konusunda dünyanın önde gelen firmalarından Alman devi GRIMME’nin, Türkiye’de gerçekleştireceği bir dizi faaliyete ilişkin önemli toplantılar düzenlendi.

NOVA, bu önemli görüşme esnasında sunmuş olduğu simultane tercüme hizmetiyle, ilk defa kullanıma sunulan Akıllı Simultane Çeviri (ASÇ) sistemiyle, karşılıklı görüşmeler esnasında herhangi bir vakit kaybı olmaksızın tercüme sürecini yürüttü. ASÇ sistemi adı verilen bu taşınabilir set, kullanıcılara bir çok farklı kolaylık sunuyor. Uzun batarya süresiyle saatlerce süren toplantılarınız artık sorunsuzca ve başarıyla tamamlanıyor.