Pazarlama Materyallerinin Çevirisi

Pazarlama Materyallerinin Çevirisi

28 Mayıs 2015 3 dk

Pazarlama ve tanıtım amacıyla kullanılan yazılı ve görsel içerikleri, açılmayı hedeflediğiniz pazarlara uyarlamak ustalık ve dikkat isteyen bir görevdir. Marka adınıza yapılan vurgular, kelime oyunları, yazım ve görsel tarzlarıyla bu gibi dokümanlar farklı dillere tercümeleri sırasında hedef kitleniz için özel olarak hazırlanmış olmalı, daha çok onların dilinde yazılmış etkisi bırakmalıdır.

NOVA Tercüme’de tüm bu süreci transcreation, yani yaratıcı çeviri hizmetleri olarak adlandırıyoruz. Dillerin kültürel ve ticari hassaslığına vâkıf, profesyonel ruhumuzla markanızın hem yerel hem uluslararası pazardaki tarzını ve büyüsünü koruyoruz.

pazarlama çevirisi, pazarlama ve tanıtım materyallerinin çevirisi Markaların yurtdışında tanıtımı söz konusu olduğunda küresel pazarda tanıtım yapabilmenin en zorlu yanı, mükemmeliyet ve albeni gibi marka değerlerinin diğer ülke ve kültürlere uygun biçimde ilgi çekici yollarla aktarılabilmesidir. Üstelik markanızın tanınırlığı, sektördeki prestiji gibi unsurlar tercüme sürecinde korumakla birlikte, yüceltilmesini de amaçlarız. Ürünlerini en ince detaylarıyla imal edip müşteri memnuniyetini temel alarak piyasaya arz eden firmalar için hazırlanan yurt dışı tanıtım materyalleri ve özellikle bu materyallerin diğer dillere çevirisi de, yine hummalı bir çalışma, yaratıcı düşünce, dolayısıyla profesyonel tercüme hizmeti gerektirir. Ayrıca küresel pazarda forma giymeye hazırlanan ve uluslararası iş dünyasında iyi tanınan, iyi tanıtılan bir kuruluş olarak saygınlık kazanmak isteyen markaların, NOVA Dil Hizmetleri gibi sektör deneyimi yüksek ve güvenilir referanslara sahip firmalarla iş birliği yapmaları faydalı bir seçim olur.

Meşhur olmaya hazırlanan veya meşhur markaların farklı yerel pazarlarda tanıtılması ve bu süreçte ihtiyaç duyulan yazılı çeviri hizmetleri, teknik çeviri, tıbbi çeviri veya hukuki çeviri gibi diğer hizmet türlerimize kıyasla daha fazla çaba ve dikkat isteyen bir iştir. Bunun sebebi yaratıcı çeviri hizmeti sunarken yalnızca her iki dile de iyi derecede hakim olan çevirmenlerle değil, aynı zamanda bir reklamcı gibi düşünerek hedef kitlenin ilgisini hedef dildeki hangi kelimelerle çekebileceğinin farkında olan profesyonellerle çalışmaktır. Özellikle sınırsız bir hayal gücü ve kapsamlı pazar bilgisine dayanan yaratıcı çeviride kültürel farklılıkların bilince olan, deneyimli ve itimatlı bir iş ortağı olarak NOVA Dil Hizmetleri, ihtiyaç duyduğunuz kusursuzluğu hizmetinize sunacak kabiliyete sahiptir.

Müşteri ağını genişleterek iş olanaklarını artırmayı arzu eden birçok firma, tanıtım materyallerinin hedef pazarlara uyarlanması için yaratıcı çeviri talep eder. Belli başlı bilgiler veren, net anlaşılan medikal veya teknik yazıların aksine reklam içerikleri çok yönlü bakış açısıyla sanatsal bir yaratıcılığa ihtiyaç duyar, markanın karakteristik özelliklerinin tanıtım materyallerinde hayat bulmasını gerektirir.

Markanızın ve ürünlerinizin pazarlanmasında genel olarak amaçladığınız noktaların ve hedef kitlenize iletilmesini planladığınız mesajın estetik açıdan net bir şekilde aktarılabilmesi için görev sorumluluğu yüksek, dilinizden anlayan ve her ihtiyaç duyduğunuzda aynı tutarlılıkta kaliteli yaratıcı çeviri hizmeti sunabilen özellikleriyle NOVA Tercüme markanıza özdeş, onlarca farklı dilde hazırlanmış benzersiz materyallerin çevirisini kısa zamanda teslim eder.

Ürünlerinizin satışında hitap etmeyi tercih ettiğiniz müşteri kitlesinin tercihleri, tercih sebepleri, kültürel özellikleri ve konuştukları dil gibi faktörlerde bilgi sahibi tercüman kadromuzla markanızı dünyanın her köşesinde göz alıcı, merak uyandıran ve ilgi çekici şekilde yansıtabiliriz. Böylece işinizin başarıyla farklı ülkelerde temsil edilmesi için gereken sözlü ve yazılı profesyonel çeviri hizmetlerimizle acemilikten, kültürel farklılıktan ortaya çıkan gaflardan ve riskli hatalardan uzak olmanın rahatlığına kavuşabilirsiniz.

Genel olarak doğrudan çevirilerin her alanda aynı etkiyi yaratmadığının bilincinde olarak NOVA Dil Hizmetleri’nde ihtiyacınıza en uygun çeviri hizmetini alabilmeniz için [email protected] adresine e-posta göndererek veya 0312 428 04 84’ü arayarak iletişime geçebilirsiniz.

novanovanovanovanova

Google 4,9 / 5
müşteri puanı

Kurum ve kuruluşların profesyonel çeviri ihtiyaçları konusunda yıllardır Türkiye'nin #1 numarası olmaya devam ediyoruz. Siz de bizimle çalışarak markanıza değer katabilirsiniz.

20

Yıllık Tecrübe

50+

dil çifti

100K+

proje / yıl

250+

Çevirmen